TRÄNINGSLÄGER

Gimo har alltid varit ett populärt ställe när det kommer till idrott. Under Gimo spelens glansdagar på 1960-talet som var en friidrottstävling så kunde det vara över 4000 åskådare vid en tävling. Året 1992 var Svenska Fotbollslandslaget i Gimo på träningsläger och även 2004, stjärnor som Zlatan, Ljungberg, Henrik Larsson och många fler har spelat på Gimos gräsmatta. I dag så arrangerar vi mellan 50-60 träningsläger per år och visst är det så att fotbollen dominerar men vi arrangerar också innebandy, handboll, simning, ishockey, skidåkning och dansläger. 


LOGI & MAT

När man kommer till oss på träningsläger så tar vi hand om allt från träningsplan till boende och mat vilket gör att vi kan ge dig den bästa servicen. Ni bor på Gimo Vandrarhem där vi har totalt 60 bäddar fördelat på två olika hus. Vi försöker alltid ge varje lag ett eget hus för att det ska bli så bekvämt som möjligt och i husen finns det allt från enkelrum till flerbäddsrum. Varje hus är utrustade med mindre kök och samlingsrum samt tv. Sängkläder ingår.

WIFI ingår. 


Vi säljer alla våra läger med helpension vilket innebär frukost, lunch och middag som äts uppe i vår restaurang "Ladan". Där lagar vi hemlagad ordentlig mat som är perfekt för att orka med att träna hårt. Vi anpassar måltiderna till era träningspass och tillsammans sätter vi en plan för hela lägret. Går även att välja till mellanmål/kvällsmål. Standard är middag ankomstdag till frukost avresedag.


TRÄNING

Gimo har en ganska fantastisk anläggning med en 11-manna uppvärmd konstgräsplan, 5-6 gräsplaner, sporthall, danssal, simhall, ishall, 4km långt elbelyst konstsnöspår och milslånga natursnöspår, elljusspår och även lokaler för teori. 


Under hela träningslägret har man tillgång till omklädningsrum. 


AKTIVITET 

Man kanske vill hitta på något mer än att bara träna när man är på träningsläger. Vi har en del aktiviter man kan boka, man kan bada i badhuset elller på sommartid besöka Gimos fina utebad. Man kan också spela fotbollsgolf, gå höghöjdsbana, eller bara spela lite pingis/biljard.


PRISEXEMPEL

Fredag - Söndag inklsuvie logi och helpension

Från 1215 kr/person + planhyra/hallhyra 


Lördag - Söndag

Från 735 kr/person + planhyra/hallhyra


Kontakta gärna oss för mer prisuppgifter 


KONTAKT

Joel Stark

Joelstark@gimosportanlaggning.se

073 669 59 54