TRÄNINGSLÄGER

Gimo har alltid varit ett populärt ställe när det kommer till idrott. Under Gimo spelens glansdagar på 1960-talet som var en friidrottstävling så kunde det vara över 4000 åskådare vid en tävling. Året 1992 var Svenska Fotbollslandslaget i Gimo på träningsläger och även 2004, stjärnor som Zlatan, Ljungberg, Henrik Larsson och många fler har spelat i Gimo. I dag så arrangerar vi mellan 50-60 träningsläger per år och visst är det så att fotbollen dominerar men vi arrangerar också innebandy, handboll, simning, ishockey, skidåkning och dansläger. 


LOGI & MAT

När man kommer till oss på träningsläger så tar vi hand om allt från träningsplan till boende och mat vilket gör att vi kan ge dig den bästa servicen. Ni bor på Gimo Vandrarhem där vi har totalt 70 bäddar fördelat på tre olika hus. Vi försöker alltid ge varje lag ett eget privat hus för att det ska bli så bekvämt som möjligt och i husen finns det allt från enkelrum till flerbäddsrum. Varje hus är utrustade med mindre kök och samlingsrum samt tv. Sängkläder ingår.

WIFI ingår. Boendet ligger ca 5-6 min gångavstånd från idrottsanläggningen och lokalen där vi serverar målttiderna. 


Vi säljer alla våra läger med helpension vilket innebär frukost, lunch och middag som äts uppe i vår lokal "Ladan". Där lagar vi hemlagad ordentlig mat som är perfekt för att orka med att träna hårt. Vi anpassar måltiderna till era träningspass och tillsammans sätter vi en plan för hela lägret. Vi tar hand om hela servicen med servering och disk, ni behöver endast komma på utsatt tid för att äta. Går även att välja till mellanmål/kvällsmål. Standard är middag ankomstdag till frukost avresedag.


TRÄNING

Gimo har en ganska fantastisk anläggning med en 11-manna uppvärmd konstgräsplan, 5 olika gräsplaner, sporthall, danssal, simhall, ishall, 4km långt elbelyst konstsnöspår och milslånga natursnöspår, elljusspår för löpning  och även lokaler för teori och samtal.


Omklädningsrum finns att tillgå. 


AKTIVITET 

Man kanske vill hitta på något mer än att bara träna när man är på träningsläger hos oss. Vi har en del aktiviter man kan boka, man kan bada i badhuset elller på sommartid besöka Gimos fina utebad som är beläget intill vackra Gimo Herrgård.  Man kan också spela fotbollsgolf i alunda, gå höghöjdsbana vid herrgården, eller bara spela lite pingis/biljard hos oss . Vi har också 3 stycken padelbanor på anläggningen som går att boka. 


PRISER/BOKNING

Fredag-Söndag pris från 1265 kr/person inklusive logi och måltider samt tillgång till teorisal. Exklusive träningstider. 

För detaljerad prisbild kontakta gärna oss.


KONTAKT

Joel Stark

Joelstark@gimosportanlaggning.se

073 669 59 54