GIMO VANDRARHEMLÅNGGATAN 42, 74742, GIMO                                               BOKA RUM PÅ: 0173-401 15

ENKELRUM - 400 per natt 


Vårt billigaste alternativ är praktiska enkelrum med enkensäng med wc/dusch i korridoren det finns även fullutrustat kök och samlingsrum med tv.  

Gimo Vandrarhem har funnits i över 10 år och ligger centralt i Gimo. Gimo ligger 12 mil nordöst om Stockholm och ca 4 mil från Uppsala. Vandrarhemmet är ett vandrarhem med god kvalité, renlighet och service har vi i fokus och till konkurrenskraftiga priser. På vandrarhemmet har vi totalt 58 bäddar fördelat på två olika hus. Varje hus är utrustade med gemensamma kök och samlingsrum samt dusch/wc. Vi tillåter hund på vandrarhemmet om man följer våra bestämmelser. Alla måste använda sängkläder i våra sängar (påslakan, underlakan och örngott(, man kan hyra detta av oss på plats, se prislista. 

I ett av husen tillåter vi hundar. 


ÖVRIGA PRISER

  • Sängkläder 50 kr/styck
  • Hund 60kr/natt 
  • Extra bädd vuxen 250 kr/natt
  • Extra bädd barn 150kr/natt


KONTAKT FÖR BOKNING

0173 401 15 

Gimovandrarhem@gimosportanlaggning.se

Är vi inte på plats? Ring 0173-40115

DUBBELRUM - 650 kr per natt 


Är man två så kan man välja att bo i ett dubbelrum eller flerbäddsrum där man kan bo upp till 4 stycken personer i. Dusch och wc finns i korridoren och även fullutrustat kök och samlingsrum med tv. 


SVITEN - 900 kr per natt


Sviten är det bästa vi kan erbjuda och det är ett stort rum med egen tv och dusch/wc. Rummet ligger på övre våning i Villa 2 och fullutrustat kök finns på nedre våning. Sängkläder ingår i priset.