Gimo Vandrarhem

Information

Gimo Vandrarhem är ett fint vandrarhem som är uppdelat på tre hus. Villa 1 som det är 23 bäddar i, Villa 2 som det är 13 bäddar i och Villa 3 som det är 34 bäddar i. Varje hus är utrustat med komplett kök, dusch, toalett och tv. Gimo ligger centralt i Östhammar Kommun vilket är perfekt för företag som är på arbete i kommunen och behöver någonstans att sova. På vandrarhemmet kan man även köpa till frukost och lakan. Hund är tillåtet på vandrarhemmet.

Vandrarhemmet ligger centralt i Gimo och det är bara 3-4 minuter till mataffären, restauranger och andra butiker. Vandrarhemmet ligger också väldigt nära idrottsanläggningen och bruksgymnasiet där det finns simhall, sporthall, gym, konstgräsplan, ishall, gräsplaner, elljusspår och skidspår på vintern.

Vandrarhemmet är bemannat mellan 07:00 - 15:00 varje vardag, efter klockan 15:00 och på helger ringer man 0173 - 401 15 för att komma till vår jourtelefon.

Varmt välkommen

Karta

Click to open larger map

Enkelrum

Vårt billigaste alternativ är praktiska enkelrum med enkelsäng och med toalett och dusch ute i korridoren det är även gemensamt kök och matsal

Dubbelrum

Om man är fler än en person tycker vi på vandrarhemmet att man ska välja dubbelrum eller flerbäddsrum som man kan bo upp till 4 stycken personer i. Dusch och toalett finns i korridoren och det är gemensamt kök och matsal.

Sviten

Sviten är det exklusivaste vi kan erbjuda och det är ett stort rum med dubbelsäng och egen balkong, tv, dusch och toalett.