Fotboll

Bilder

Fotboll

Endast 12 mil ifrån Stockholm ligger Gimo Sportanläggning där du erbjuds en fantastisk miljö nära havet att träna och vara i. Gimo har en stor sportanläggning med hela 33 000 kvm gräsyta och en fullstor uppvärmd konstgräsplan på sportanläggningen. Det finns också en toppmodern ishall och även simhall, sporthall, 4 km långt elljusspår och gym. Runt om i Gimo finns också en rad olika aktiviteter du kan göra vid sidan av träningen. Du kan gå höghöjdsbanan 13 meter uppe i luften, prova på fotbollsgolf på en VM-arena eller paddla kajak i Gimodammen.

Från början till slut

Vi hjälper er från början till slut med ert läger för att göra det så optimalt som möjligt, vi skräddarsyr en lägerplan efter era önskemål och vi hjälper till med träningsmatcher och bokning av domare. Allt för att göra administrationen så lätt som möjligt för er som ledare/föräldrar.

Logi

Endast 4 minuter från alla sportfaciliteter ligger Gimo Vandrarhem. Logi i flerbäddsrum, enkelrum och dubbelrum med WC/DUSCH i korridorren. Kök och sällskapsrum med TV finns. Du äter vid Sportanläggningen i Restaurangen som ligger precis mellan konstgräset och gräsplanerna där finns också en teorilokal godkänd för 800 personer.

Träning

Sker på nyanlagd uppvärmd konstgräsplan. Här finns även naturgräsplaner alldeles intill för senare vår och sommarläger. Ni har tillgång till omklädningsrum under hela vistelsen.

Prisexempel

Från 1.190:-/person inkl logi 2 nätter helpension och slutstädning. Träningskostnad tillkommer.

Map

Click to open larger map

BOKA LÄGER

073 669 59 54

Joelstark@gimosportanlaggning.se